Chakra Yin-jooga

39 

Chakra Yin-jooga

Seitsemän tasapainottavaaa ja aktivoivaa Chakra Yin- harjoitusta kehon seitsemälle energiakeskukselle

Tässä valmennuksessa saat

 • 7 Chakra Yin-joogatuntia videolla ja Chakra-meditaation
 • harjoitukset, jotka voit toteuttaa viikoittain edeten tai omassa tahdissa 7 viikon ajan
 • opastusta Sinulle parhaiten sopivan version löytämiseksi asanoista
 • vaihtuvat asentosarjat ja harjoituksen painopisteet
 • lattialla istuen ja makuulla tehtävät helpot asanat
 • harjoitukset Sinulle sopivana hetkenä
 • Trainda-verkkovalmennusohjelman käyttöösi
 • ePassin Sporttiedut maksunapilla kassalla

 

39 

Hinta sisältää 24 % arvonlisäveroa.

Ohjaajasi

i

i

Yin-joogaopettaja, Jomon-Shindo-ohjaaja, reikihoitaja ja -kouluttaja

Chakra Yin-jooga

Lue lisää

7 Chakraa Yin-joogaharjoitusta omassa tahdissa toteuttaen

Chakra Yin-jooga sopii Sinulle, joka 

 • etsit sekä fyysistä kehoa että psyykettä huoltavaa harjoitusta
 • haluat palautua tehokkaasti arjen kiireistä noin puolen tunnin mittaisella harjoitteella
 • haluat tutustut yinjoogaan ja toivot selkeää ohjeistusta liikkeisiin
 • olet jo tottunut yinjoogaaja ja haluat syventää harjoitustasi
 • haet myös henkistä ulottuvuutta joogaharjoitukseen 

Chakra Yin-jooga verkkokurssilla saat

 • 7 erilaista Chakra Yin-joogatuntia videotallenteina + chakrameditaation
 • opastusta Sinulle parhaiten sopivan version löytämiseksi asanoista
 • vaihtuvat asentosarjat ja harjoituksen painopisteet
 • lattialla istuen ja makuulla tehtävät helpot asanat
 • harjoitukset Sinulle sopivana hetkenä 
 • Trainda-verkkovalmennusohjelman käyttöösi
 • ePassin Sportti-edut maksunapilla kassalla 

Yin-jooga-harjoitusta voit tehdä

 • yksin, ystävän kanssa tai ryhmässä
 • lattialla joogamatolla tai luistamattomalla jumppa-alustalla
 • sisällä tai ulkona
 • ilman erillisiä apuvälineitä

ePassi Sportti-edut

Voit hyödyntää tässä tuotteessa mahdollisia ePassi Sportti-etujasi. Kun lisäät tuotteen ostoskoriin ja siirryt kassalle löydät maksuvaihtoehdoista ePassin maksunapin. Maksunapin avulla voit maksaa helposti ja hyödyntää Sportti-edun verkkokaupassamme.

 

Trainda-verkko-

valmennusohjelma käyttöösi helposti

Saat heti ostoksesi jälkeen sählöpostiisi aktivointiviestim. Viestin lähettäjänä on Trainda ja aiheena ”Valmennustilauksesi aktivoibtilinkki”.
Kun painat linkistä ”aktivoi valmennus tästä” pääset kirjautumaan Trainda-ohjelmaan ja verkkokurssillesi. Verkkokurssi käynnistyy aktivontihetkestä alkaen. Voit aktivoida verkkokurssin 6kk sisällä ostohetkestä.
Trainda-ohjelmaan pääset kirjautumaan omilla fb- tai google-tunnuksilla tai muulla sähköpostilla ja voit luoda oman Trainda-tunnuksen. Voit myös ladata Trainda-sovelluksen mobiililaitteisiisi ja pääset helposti verkkokurssillesi myös sen avulla. Aktivoinnin jälkeen löydät verkkokurssisi Luovan elämän opiston sivujen ylävalikosta ”Kirjaudu” tai osoitteesta Trainda.io

 

Ohjaajaajan terveiset

Sydämellisesti tervetuloa mukaan tutustumaan Yin-joogaan ja itseesi neljän viikon valmennuksessa omassa tahdissasi. Ohjaajanasi toimii yinjoogaopettaja Marika Laijärvi.

”Olen yinjoogaopettaja, Jomon-Shindo-ohjaaja ja reikihoitaja ja -kouluttaja. Toimin myös enkelikanavoitsijana, regressioterapeuttina ja astrologina. Asun Tampereella, missä työskentelen omassa yrityksessäni Om Shanti. Pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaista kohtaamista niin kehon, mielen kuin sielun tasolla. Uskon, että henkinen ja fyysinen hyvinvointi on mahdollista jokaiselle, ja minulle on ilo ja sydämen asia auttaa Sinua löytämään tie omaan ainutlaatuiseen itseesi. Olet lämpimästi tervetullut valmennusteni pariin!

 

 

Chakra Yin-harjoituksiin kuuluu

 • selkärangan liikesuunnat huomiovat asennot 
 • lihaksia ja lihaskalvoja huoltavat lempeät syvävenytykset
 • seitsemän erilaista asentosarjaa huomioiden kehon chakrat eli energiakeskukset
 • kehon energiatasapainoa tukevat, pitkäkestoiset ja rauhalliset asanat
 • turvallisesti ohjatut liikesarjat 

1.  Juurichakra Yin

40 minuutin mittainen yinjooga-harjoitus vahvistamaan peruschakraa eli juurichakraa. Tämä energiakeskus sijaitsee selkärangan juuressa ja on väriltään kirkkaanpunainen. Juurichakra edustaa elämänhalua, intohimoa, itsesäilytysvaistoa ja fyysisiä tarpeita. Asanat keskittyvät kehon alaosaan, avaavat lantion aluetta, juurruttavat ja maadoittavat. Harjoitus lisää motivaatiota ja vahvistaa itseluottamusta. 

 2. Sakraalichakra Yin 

35 minuutin mittainen yinjooga-harjoitus vahvistamaan sakraalichakraa. Tämä energiakeskus sijaitsee muutaman sentin navan alapuolella alavatsassa ja on oranssin värinen. Sakraalichakra edustaa emootiota, tunneyhteyttä ja kykyä antaa ja vastaanottaa. Liikkeet keskittyvät lantion alueelle ja alaselkään. Harjoitus vahvistaa itsehyväksyntää, vapauttaa varastoitunutta negatiivisuutta kehosta ja ruokkii luovuutta. 

 

3. Solar Plexus Chakra Yin

30 minuutin mittainen yinjooga-harjoitus vahvistamaan solar plexus chakraa eli aurinkopunosta. Tämä energiakeskus sijaitsee pallean kohdalla ja on väriltään keltainen. Solar plexus chakra edustaa elämäniloa, tahdonvoimaa ja itseluottamusta. Harjoitus keskittyy kehon keskiosaan, aktivoi ruuansulatusta, parantaa vatsan toimintaa ja auttaa löytämään sisäistä valoa ja voimaa. 

4.  Sydän ChakraYin

30 minuutin mittainen yinjooga-harjoitus vahvistamaan sydänchakraa. Tämä energiakeskus sijaitsee rintakehän kohdalla ja on väriltään vihreä. Sydänchakra on rakkauden keskus ja vastaa tasapainosta, harmoniasta ja runsauden kokemisesta. Asanat keskittyvät rintarankaan ja käsivarsiin. Harjoitus avaa sydäntä ja auttaa löytämään epäitsekkyyttä ja pyyteettömyyttä. 

5. Kurkkuchakra Yin 

45 minuutin mittainen harjoitus vahvistamaan kurkkuchakraa. Tämä energiakeskus sijaitsee kaulassa ja on väriltään vaaleansininen. Kurkkuchakra edustaa rehellisyyttä, totuudellisuutta, kommunikaatiota ja itseilmaisua. Asanat keskittyvät yläselkään ja niska-hartiaseudulle. Harjoitus lisää selkeyttä niin ajattelussa kuin puheessa. Sarja rentouttaa ja purkaa fyysisiä jännityksiä, jotka usein ovat esteenä itseilmaisulle. 

6. Otsachakra Yin

30 minuutin mittainen harjoitus avaamaan otsachakraa eli kolmatta silmää. Tämä energiakeskus sijaitsee kulmakarvojen välissä ja on väriltään tummansininen. Otsachakra vastaa intuitiosta, olemassaolon ymmärtämisestä, tunneälystä ja mielenvoimasta. Asanat keskittyvät koko rangan huoltoon ja samalla aktivoimaan kolmatta silmää. Harjoitus avaa sisäistä näkökykyä ja auttaa löytämään luottamusta omaan viisauteen.  

7. Kruunuchakra Yin

30 minuutin mittainen harjoitus aktivoimaan kruunuchakraa. Tämä energiakeskus sijaitsee päälaella  ja on väriltään violetti. Kruunuchakra vastaa henkisyydestä ja pyhyyden kokemisesta ja se toimii yhteytenä omaan korkeampaan minään ja universumiin. Harjoitus auttaa vapautumaan egon ohjauksesta ja vahvistaa ymmärrystä omasta henkisestä polusta. 

 + 7 Chakran meditaatioharjoitus 30 min

 

 

 

 

Sanottua

“Ohjauksessa on hyvä ja turvallinen olla, helppo tehdä asanat kun videolla ohjeistetaan sekä sanallisesti että tehdään malliksi.”
”Rauhallinen ja selkeä puhe rentouttaa.”
Selkeät ohjeet, ihanat harjoitukset, rauhallinen vetäjä!”
Yin tuntuu ytimeen asti. Koko keho on enemmän auki. Kiitos!

Chakra Yin-jooga

39