Sivustojen käyttö- ja sopimusehdot

Voimassa 16.06.2020 alkaen.

Sivuston luovanelamanopisto.fi  sekä Luovan elämän opisto Facebook- ja Instagram-tilit ja sivustot (myöhemmin sivustot, kurssialustat, yritys) on tarkoitettu hyvinvoinnista, itsensä kehittämisestä ja oppimisesta kiinnostuneille.

Jotta sivustojen käyttö olisi mahdollisimman mukavaa, toivomme, että luet nämä käyttöehdot huolellisesti läpi. Siten varmistamme, että pystymme palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja sinä saat sivustojen sisällöistä parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käyttämällä sivustoja, lataamalla sivustoilta mahdollista maksutonta materiaalia, ostamalla äänitteitä, verkkokursseja, e-kirjoja (tuotteet, palvelut, materiaalit) hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä verkkokaupan ehdot, joihin löydät linkit sivustojen alalaidasta.

Mikäli et voi hyväksyä näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tämän sopimuksen hyväksyvät luovanelamanopisto.fi, sivustolle kurssisisältöä tuottava Luovan elämän opisto Oy (jatkossa yritys, me) ja palvelujen, tuotteiden ja materiaalien käyttäjä (jatkossa sinä, käyttäjä, asiakas).

1. Immateriaalioikeudet

Kaikki sivustoillamme ja palveluissamme julkaistava aineisto on Luovan elämän opisto Oy:n tekijänoikeuden ja/tai muiden immateriaalioikeuksien suojaamaa omaisuutta. Tämän lisäksi sivustolla voi  olla kolmansien osapuolten tuottamia ja sivustolle mahdollisesti liitettyjä palveluja, kuten kommentit tai some-syötteet.

Pidätämme kaikki oikeudet sivustoilla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea, sekä maksutonta materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Yrittäjänä sinulla ei ole lupaa käyttää näitä tietoja omien asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

2. Palvelujen sisältö ja käyttö

Ilmaiset materiaalit, jotka on saatavilla sivustoilla on tarkoitettu vähintään 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Sitä nuoremmat tarvitsevat huoltajan luvan sisällön käyttämiseen.

Rekisteröitymistä vaativat ilmaiset ja maksulliset tuotteet, palvelut ja materiaalit on tarkoitettu täysi-ikäisille henkilöille. Täysi-ikäisellä tarkoitetaan 18-vuotta täyttänyttä henkilöä. Sitä nuoremmat henkilöt saavat käyttää rekisteröitymistä vaativaa materiaalia vain huoltajan/huoltajien luvalla.

Palveluiksi katsotaan esimerkiksi osallistuminen verkkokursseille, kilpailuihin, arvontoihin, verkkokeskusteluihin sekä käyttöoikeuspalvelun sisältöön.

Palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten mainoksia ja/tai linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sivustoilla ja/tai materiaaleissa olevasta sisällöstä.

Pidätämme myös oikeuden muuttaa palveluja ja tuotteita, poistaa, lisätä, muokata tai vaihtaa niitä oman harkintamme ja/tai päätösten perusteella ilman, että asiasta tiedotetaan ennakkoon.

2.1 Palvelujen käyttö ilman rekisteritymistä

Jotkin palvelut ja tuotteet ovat saatavilla ilman omien tietojen antamista (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite).

Tällöin palveluja ja tuotteita voi käyttää vain siinä määrin, kuin yritys katsoo sopivaksi. Pidätämme oikeuden vaihtaa, muuttaa, poistaa tai lisätä tuotteita ja palveluita ilmaisesta maksulliseksi ja maksullisesta ilmaiseksi tai siten, että niiden käyttö vaatii rekisteröitymisen.

2.2 Palvelujen käyttö rekisteritymisen jälkeen

Jotkin palvelut ja tuotteet sekä maksuttomat sisällöt vaativat rekisteröitymisen joko sähköpostilistalle tai erilliselle kurssialustalle. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa vähintään etunimesi sekä aktiivisesti käyttämäsi sähköpostiosoite.

Tuotteiden ostamisen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa myös sukunimesi, osoitteesi sekä mahdollisesti muita henkilötietoja.

Sinun tulee vastata tietojen oikeellisuudesta ja että ne ovat ajantasalla. Yritys ei vastaa vahingoista, jotka saattavat aiheutua, mikäli ilmoitat vääriä tietoja yritykselle.

Luodessasi tai käyttäessäsi kirjautumisessa jo olemassa olevia tunnuksia (Google, Facebook, Instagram), huomioi, että ostaessasi palvelun tiedät, että käyttäjätunnus ja salasana ovat aina henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin.

Yritys ei vastaa salasanan ja/tai käyttäjätunnuksen sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, mikäli nämä tiedot paljastuvat. Viime kädessä sinä yksin olet vastuussa vahingosta, joka aiheutuu yritykselle ja itsellesi, mikäli luovutat tietojasi kolmansille osapuolille.

Verkkokaupan maksuehdot: Nämä ehdot koskevat sinua, jos ostat tuotteita tai palveluja Luovan elämän opiston verkkokaupasta. Tarjoamme useita erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostosten tekeminen olisi mahdollisimman helppoa. Sinun on aina annettava oikeat laskutus- ja yhteystiedot ostohetkellä. Maksujenvälityspalvelun toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimivat Paytrail ja Bambora.

1) Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 2) ePassi-maksunappi

Voit maksaa maksunapilla Sportti-etuja hyödyntäen merkityt liikuntapalveluiksi luokiteltavat verkkokurssit. ePassi-tuotteet on merkitty ePassi-tiedoilla.

Kun klikkaat maksunappia, siirryt maksamaan ostoksesi ePassin verkkopalveluun ja palaat sen jälkeen verkkokauppaan.

Lue lisää ePassi-maksutavasta.

Yritys ei vastaa sopimuksista, jotka teet kolmansien osapuolten kanssa ostaessasi tuotteita. Esimerkiksi ostaessasi tuotteemme laskulla tai osamaksulla, tällöin maksuvelvollisuutesi voi siirtyä täysin sinun ja osamaksupalvelua tarjoavan luottolaitoksen väliseksi. Tutustu osamaksun ehtoihin verkkokaupan ehdoista löytyvästä linkistä.

Yritys ei vastaa missään tilanteessa kolmannen osapuolen sinulta perimistä maksuista.

Jos maksat ostoksesi laskulla, viivästyneestä maksusta voidaan periä sinulta korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut.

Yritys voi katkaista pääsysi ostamiisi tuotteisiin, palveluihin ja materiaaleihin sekä mahdollisiin yhteisöihin viivästyneiden tai maksamattomien laskujen takia. Tämä ei kuitenkaan poista maksuvelvollisuuttasi.

4. Peruutusehdot

Digitaalisilla tuotteilla on kuluttajansuojan mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus, mikäli yritys ei ole aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamista tai kuluttajalle ei ole kerrottu, että peruutusehto poistuu, kun tuotteen toimittaminen aloitetaan. Digitaalinen tuote, kuten verkkokurssi katsotaan avatuksi kun aktivoit sen sähköpostiisi lähetetyssä aktivointiviestissä ja kirjaudut Trainda-palveluun.

Mikäli asiakas saa digitaalisen tuotteen käyttöönsä välittömästi oston jälkeen, kuluttajansuojan mukaista 14 päivän peruuttamisoikeutta ei ole, ellei yritys ole sitä erikseen antanut. Tarkista aina tuotekohtaisesti onko peruutusoikeus voimassa.

Mahdollisten muiden kuin digitaalisten tuotteiden kohdalla kuluttajan 14 päivän peruuttamisoikeus on voimassa.

Hyväksymällä nämä ehdot, hyväksyt samalla, että peruutusehto poistuu samalla hetkellä, kun yritys aloittaa tuotteen toimittamisen. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, tuotteiden osto tulee keskeyttää.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@luovanelamanopisto.fi

Tilinumero tulee ilmoittaa IBAN-muodossa. Huomioithan, että tuotteiden maksamatta jättäminen ei ole riittävä peruutusilmoitus, vaan ilmoitus on tehtävä aina sähköpostitse asiakaspalveluun.

Peruuttamisen määräaika on 14 päivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi ennen peruuttamisajan päättymistä.

5. Vahingonkorvausvastuu

Yritys ei missään tilanteessa vastaa sinun henkilökohtaisista päätöksistäsi johtuvista välittömistä ja välillisistä tuloksista. Yritys ei myöskään missään tilanteessa vastaa palvelujen, tuotteiden tai materiaalien pohjalta tehtyjen henkilökohtaisten päätösten seuraamuksista tai näiden päätösten aiheuttamista tuloksista. Asiakkaana olet myös itse vastuussa terveydentilastasi ja siitä, sopiiko meidän tai kolmannen osapuolen tuottama sisältö sinulle. Sinun on suositeltavaa keskustella myös lääkärisi kanssa, mikäli jokin palvelumme sisältö mietityttää sinua terveytesi kannalta.

Sinun ja yrityksemme välillä on sovittu, että voit käyttää ilmaisia ja maksullisia tuotteita, palveluita ja materiaaleja oman harkintasi ja kykysi mukaan ja olet täysin vastuussa niiden tuloksista ja käytöstä.

Tuotteet, palvelut ja materiaalit ovat saatavilla sellaisenaan kuin ne ovat osto- tai käyttöönottohetkellä. Yritys pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa, vaihtaa, lisätä tai poistaa tuotteita, palveluita ja materiaaleja sivustoilla ja tuotteista.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa yritys ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina mutta ei rajoittuen tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, voittojen tai tulojen menetykseen tai liiketoiminnan keskeytymiseen, jotka johtuvat tuotteiden, palvelujen, palvelimen ja/tai kurssialustan käytöstä tai käytön estymisestä.

6. Force Major

Yritys ei myöskään ole vastuussa siitä, jos palvelin, verkko tai nettiliittymä ei toimi. Yritys ei myöskään ole vastuussa mahdollisista teknisistä ongelmista jos et pysty lataamaan sisältöä tai tarvittavia ohjelmia omalle koneellesi tai sisällöt latautuvat hitaasti.

7. Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Noudatamme kaikessa henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä tietosuojalakia.

Yritykselle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme tarkemmin erillisessä rekisterilinkissä sivuston alaosassa.

8. Käyttöehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa tietoja näistä käyttöehdoista oman harkintamme ja lainmuutosten johdosta.

Sitoudut säännöllisesti tarkistamaan käyttöehtojen sisällön. Käyttämällä tuotteita, palveluja ja materiaaleja, sinun katsotaan hyväksyvän nämä käyttöehdot.

9. Erimielisyydet ja sovellettava laki

Nämä käyttöehdot on laadittu, jotta erimielisyyksiä ei syntyisi. Pyrimme aina ratkaisemaan ne ensisijaisesti keskustelemalla ja tätä sopimusta tutkimalla.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä käyttöehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti Keski-Suomen Käräjäoikeudessa.

Nämä käyttöehdot eivät rajoita sinun soveltuvan lain nojalla olevia oikeuksiasi kuluttajana.

Asiakasreklamaatioissa ja palautteessa toivomme, että otat aina ensisijaisesti yhteyttä yrityksemme asiakaspalveluun. Toivomme aina, että voimme löytää yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun  kaikissa tilanteissa.

Voit myös halutessasi olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

www.kuluttajaneuvonta.fi

www.kuluttajariita.fi

10.Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä. Parhaiten tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostilla osoitteesta: info@luovanelamanopisto.fi