Tutustu meihin

Tällä sivulla voit tutustua meihin Luovan elämän opiston valmentajiin, kouluttajiin ja ohjaajiin. Olemme eri tavoin hyvinvoinnin, luonnon, luovuuden ja koulutuksen parissa työskenteleviä yrittäjiä. Jaamme Luovan elämän opistossa kokemustamme ja osaamistamme, jota olemme saaneet vuosien asiakastyössä yksilövalmennuksen, hoito- ja terapiatyön, koulutusten ja ryhmäohjauksen parissa. Tervetuloa tutustumaan meihin ja verkkokursseihimme!

Katja Vuorela

Katja Vuorela

Katja Vuorela

Vastaava Jomon-Shindo-kouluttaja ja -hoitaja, Mentaalivalmentaja Shl, rentoutus- ja hypnoosivalmentaja ja -kouluttaja Shl, retriitti- ja kasvuryhmäohjaaja.

Olen Katja Vuorela ja toimin Luovan elämän opiston ”rehtorina” ja toimitusjohtajana. Olen mentaalivalmentaja, rentoutus- ja hypnoosiohjaaja Shl, vastaava Jomon-Shindo-kouluttaja ja -hoitaja, regressioterapeutti sekä ratkaisukeskeinen tunneterapeutti.  Olen toiminut toistakymmentä vuotta hyvinvointiyrittäjänä: rentoutushoitajana, yksilövalmentajana ja kouluttajana yrityksessäni Elelessä. Olen toteuttanut myös vuosien ajan retriittiviikonloppuja ja kasvuryhmiä maaseudun rauhassa. Läsnäolo, pysähtyminen ja muutoksen mahdollisuus ovat antaneet minulle oivalluksia toteuttaa myös omia unelmia. Olen työskennellyt pitkään kulttuurituottajana nuorten kulttuuritoiminnan parissa.  Luovuus ja elämän ilmiöt ovat aina kiinnostaneet minua – on kiehtovaa tutustua uusiin ihmisiin ja näkökulmiin. Olen itse kokenut jakamieni kokonaisvaltaisten menetelmien vaikutukset ja voiman elämässäni. On ilo jakaa Luovan elämän opistossa itselle läheisiä asioita, toisten valmentajien innoittavaa kokemusta sekä kuulla millainen on juuri Sinun kokemuksesi.

Marika Laijärvi

Marika Laijärvi

Marika Laijärvi

Yin-joogaopettaja, Jomon-Shindo-ohjaaja, reikihoitaja ja -kouluttaja

Olen yin-joogaopettaja, Jomon-Shindo-ohjaaja ja reikihoitaja ja -kouluttaja. Toimin myös enkelikanavoitsijana, regressioterapeuttina ja astrologina. Asun Tampereella, missä työskentelen omassa yrityksessäni Om Shanti. Pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaista kohtaamista niin kehon, mielen kuin sielun tasolla. Uskon, että henkinen ja fyysinen hyvinvointi on mahdollista jokaiselle, ja minulle on ilo ja sydämen asia auttaa Sinua löytämään tie omaan ainutlaatuiseen itseesi. Olet lämpimästi tervetullut valmennusteni pariin!

Kirsi Gren

Kirsi Gren

Kirsi Gren

Selvänäkijä, meedio ja henkisen kasvun kouluttaja

Olen selvänäkijä, meedio ja henkisen kasvun kouluttaja ja asun Etelä-Lapissa. Vastaanotin tehtäväni uuden energian ajan kanavana 2000-luvun taitteessa ja olen siitä lähtien tehnyt työtäni innolla ja kiitollisuudella. Autan ja ohjaan ihmisiä valotyöskentelyn äärelle, sillä näen, että jokainen uusi toimija muuttaa maailmaa kohti valoisampaa ja rakkaudellisempaa kokonaisuutta. Oma ajatukseni kokonaisuudesta kattaa niin maapallon, muut planeetat kuin koko universuminkin. Kokemus on osoittanut minullekin, että olemme suuressa rakkaudellisessa ohjauksessa ja myös sen, että vastaanottokyky ohjaukselle vahvistuu yhtä matkaa luottamuksen kanssa. Luottamusta on
tärkeä kasvattaa omaan voimaan kanavana sekä luottamukseen siitä, että jokaista kannatellaan ja kaiken sen minkä oikeasti tarvitsemme tulemme saamaan. Toivon Sinun löytävän inspiraatiota verkkokursseistani sekä julkaisemistani alan oppaista. Tervetuloa vahvistamaan henkisiä tehtäviäsi –  ilolla ja valolla Sinua tervehtien, Kirsi.